Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Atlantisz gyűrű szimbólum Orgonit-OM talizmánként

antlantisz-gyuru-bronz.jpg Egy nagyszerű és titokzatos jelkép került orgonit talizmánba foglalva - az atlantiszi gyűrű szimbóluma. 
Röviden a szimbólumról - "Meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív, melyben a mintázatok elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki, s így egy aktívan működő védőpajzsot biztosít viselőjének.
Megvéd minden káros energetikai befolyástól, geofizikai okoktól, légkör rezgésének zavaró hatásaitól, véd még minden láthatatlan külső hatástól, vagy bármilyen rossz kívánságtól pl: átok, rontás, vagy egyéb mágikus agressziót közömbösít, transzformál...Helyre állítja az energetikai egyensúlyt, a szervezet öngyógyító képességeit beindítja, és fájdalomcsillapító is egyben..." Valamint erősíti az intuíciót. Forrás: Fényörvény, Eltitkolt múlt - Atlantisz gyűrű
A szimbólum hatását fokozza még a felhasznált drágakövek is - a türkiz, valamint a füstkvarc.
A türkiz hatásáról röviden :

Megszünteti az ingadozó kedélyállapotokat, a félelmet és a depressziót. Javítja a kedélyünket, segít megőrizni energiatartalékunkat. Az érvelésben és a véleménynyilvánításban nagy segítségünkre van. Önbizalom növelő hatása is van. Magabiztosságot kölcsönöz és aktiválja a lehangolt és visszafogott embereket.
Helyreállítja a lelki harmóniánkat és erősíti intuíciónkat. Mélyíti a meditációt is. Tisztítja és erősíti az aurát, óv a negatív energiától és rezgésektől. Kimerült állapotban nagy segítséget jelenthet használata.
Régebben úgy tartották hogy sikert, barátságot és szerelmet is ad ez a kő, és megvéd még a fekete mágia hatásától is. Oldja a gátlásokat és magabiztossá tesz.

A füstkvarc az életörömöt és életkedvet hoz az életünkbe. Lelkiismeretességet, szívós kitartást életerőt és türelmet ad viselőjének.Csökkenti a félelmeinket és lelki nyugalmat tud biztosítani nekünk. Javítja és segíti a koncentrációt, és áthidalja a kom­munikációs nehézségeket. Segít felejteni és elengedi a régi sérelmeket, haragot vagy bűntudatot.Segít a relaxációban és a meditációban.

Mindez az orgonit alapanyag hasonló hatásaival felerősítve kimondottan erőteljes talizmánt eredményez.
antlantisz-gyuru-kek.jpg